Termeni și condiții

Termeni şi condiţii generale de utilizare a site-ului www.creditzero.ro

S.C. Confiro Consulting S.R.L. a creat site-ul www.creditzero.ro pentru a furniza persoanelor interesate informații generale despre serviciile oferite. Utilizarea acestui site de către dumneavoastră este condiţionată de respectarea condiţiilor generale de acces şi de utilizare detaliate mai jos, precum şi de respectarea tuturor legilor aplicabile. 

Atunci când accesaţi site-ul www.creditzero.ro, când îl parcurgeţi şi îl utilizaţi, dumneavoastră acceptaţi implicit condiţiile generale pentru utilizarea site-ului.

Condiţii generale de utilizare a site-ului www.creditzero.ro.

1. Drepturi de proprietate intelectuală.

Reproducerea integrală sau parțială a conținutului site-ului www.creditzero.ro, pe hârtie sau digitală, este autorizată doar cu acordul prealabil scris al administratorului S.C. Confiro Consulting S.R.L. sau doar de entitățile care nu prestează servicii avocațiale sau servicii juridice, cu excepția situației în care textul reprodus face parte din categoria informațiilor de interes general care au fost publicate de alte surse de informare precum site-ul Înaltei Curți de Casație și Justiție, al Curții Constituționale a României sau cel al Curții de Justiție a Uniunii Europene.

 

2. Informații despre serviciile oferite.

Informațiile prezentate pe site-ul www.creditzero.ro au rolul de a informa persoanele interesate asupra serviciilor oferite. 

S.C. Confiro Consulting S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica sau actualiza în orice moment, fără preaviz, oricare dintre informaţiile prezentate pe site. 

Pentru o mai bună înțelegere a activității societății sau a serviciilor oferite, ne puteți contacta la adresa de e-mail: contact@creditzero.ro.

 

3. Drept aplicabil

Prezentele condiţii generale, precum şi orice litigiu în legătură cu sau decurgând din clauzele acestor condiţii generale sau din accesarea, funcţionarea sau disfuncţionalitatea site-ului www.creditzero.ro se supun legii românești. În caz de litigiu, numai instanţele româneşti vor fi considerate competente.

 

4. Actualizarea condiţiilor generale

S.C. Confiro Consulting S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica sau actualiza în orice moment accesul la site-ul www.creditzero.ro si oricare dintre informațiile prezentate pe site.

 

5. Confidentialitatea datelor

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt confidențiale. Site-ul www.creditzero.ro este creat și administrat de S.C. Confiro Consulting S.R.L., număr de înmatriculare la Registrul Comerțului J10/244/2020, Cod Unic de Înregistrare 23721847, operator de date cu caracter personal nr. 21580.

S.C. Confiro Consulting S.R.L. utilizează metode şi tehnici de securitate pentru a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal şi vă asigurăm că acestea nu vor fi dezvăluite unor terţe părţi decât în condițiile legii sau cu acordul dumneavoastră. 

 

6. Administrarea contului, parolelor şi codurilor de acces

Este responsabilitatea dumneavoastră de a păstra confidențialitatea informațiilor referitoare la contul și parola contului dumneavoastră. 

 

7. Informații cu caracter personal şi de altă natură

Puteţi consulta site-ul www.creditzero.ro fără să furnizați vreo informație cu caracter personal. 

Informaţiile fără caracter personal pe care ni le veţi comunica vor fi considerate ca fiind neconfidenţiale şi vor putea fi utilizate şi transmise de către S.C. Confiro Consulting S.R.L. colaboratorilor, partenerilor, afiliaţilor sau membrilor reţelei sale comerciale în mod liber, cu respectarea dispoziţiilor legale aplicabile. 

Informaţiile cu caracter personal pe care ni le veţi comunica vor putea fi utilizate şi transmise de către S.C. Confiro Consulting S.R.L. colaboratorilor, partenerilor, afiliaţilor sau membrilor reţelei sale doar cu acordul dumneavoastră scris.

 

8. Contact

Ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@creditzero.ro sau la numărul de telefon afișat pe site.